Over mij

Hi ik ben Tara

Eigenaresse, Allround nagelstyliste

In 2012, op mijn 18e, ben ik begonnen met Nagelstyliste Tara in Groesbeek. 

Zo jong al begonnen? Ja op de middelbare school wist ik al heel zeker dat ik nagelstyliste wilde worden. En ik ben met mijn moeder naar de beauty beurs gegaan. Daar kwam ik het merk Young Nails tegen. Ik was gelijk verkocht! 

Op mijn 17e, ben ik met de Allround Nagelstyliste Specialisten opleiding begonnen! Ik voelde mij helemaal op mijn plek en heb toen super veel geleerd. Tijdens mijn opleiding begon ik met het opstarten van mijn eigen nagelstudio ‘Nagelstyliste Tara’.  Dat nu al jaren een prachtige Nagelstudio in Groesbeek is. 

Later starten ik mijn Opleidingscentrum en Groothandel BizzNails
Ik ben docent in nagelstyling en leidt andere enthousiaste cursisten op om dit fantastische vak uit te oefenen. Ik werk nu 2,5 dag als nagelstyliste bij Nagelstyliste Tara en 2 dagen geef ik les, de webshop, groothandel en alle andere zaken doe ik daarnaast nog. 

Salon Le Pura Des

DesteneyAllround nagelstyliste

Le Pura Des is de nagelsalon van Desteney en is gevestigd in Venray en Groesbeek. Op dinsdag, donderdag en vrijdag werkt ze in Groesbeek. Bij mij in de salon werkt ze vanuit haar eigen nagelstudio Le Pura Des.

Desteney neemt nog klanten aan!

Wil je een afspraak bij haar maken? Stuur haar een bericht of bel via 0623157775.

 

Thema:  Overlay door  Kaira · Atelierweg 5a, 6562 AS Groesbek