De Salon

Kwaliteit:
Om een zo hoog mogelijke kwaliteit te bewerkstelligen werk ik uitsluitend met producten van de topmerken Young Nails en emi. Young Nails (YN) en emi zijn grote bekende merken in de nagelbranche. Ik ben opgeleid tot allround nagelstyliste en opgeleid met deze top producten! Daarnaast ben ik later ook de opleiding tot docent gaan volgen en geef ik les in dit merk!

Hygïene:
Alle werkmaterialen worden na iedere behandeling gereinigd en gedesinfecteerd. Mijn nageltafel is voorzien van een afzuigsysteem met 2 krachtige afzuigmotoren. Dit zorgt ervoor dat 98 % van de stof opgezogen wordt. Tevens zit er een geurafzuiging in. Deze tafel zorgen voor een gezondere omgeving. Je ademt door de afzuiging praktisch geen fijn stof resten in.

Wij reinigen alle materialen en de tafel met met Barbicide! 

Klanttevredenheid:
Tijdens de behandeling neem ik ruimschoots de tijd om aan je wensen te voldoen, zodat je met een tevreden gevoel naar huis gaat en je van het resultaat geniet.

Reviews

5/5

Een nagelstyliste die weet wat je wilt! Inmiddels laat ik nu meer dan een jaar mijn nagels doen bij nagelstyliste Tara. Als ik niet weet wat ik wil denkt ze met mij mee en komen iedere keer samen tot super resultaat. Kwaliteit en prijs is erg goed!!! Uiteraard heeft ze ook veel keuze uit verschillende kleuren etc. Naar mijn mening is er geen betere nagelstyliste dan Tara. Ze kijkt zeer nauwkeurig of alles goed is. Je gaat zeker met een top resultaat de deur uit!!!

– Jessie

5/5

Super aardig en héél mooi verzorgde nagels!!

– Xandra

5/5

Afgelopen vrijdag mijn nagels laten doen (French Manicure) en ik ben zeer tevreden! Tara heeft diploma’s/certificaten en dat is te merken. Ze gaat zeer proffesioneel te werk, heeft haar spullen op orde en weer wat ze doet. Ze werkt snel en efficient, kan goed luisteren en voldoet 100% aan je wensen wat je nagels betreft. Tara is ook een fijne gesprekspartner, ik kom altijd met mijn beste vriendin naar haar toe en dan hebben we leuke gesprekken, van serieus tot super grappig. Dit bewijst dus ook dat Tara goed kan multitasken: nagels doen én een goed gesprek voeren, ze kan het allemaal. Je krijgt waar voor je geld, wanneer je nagels binnen twee weken gebreken vertonen, mag je terug komen en zorgt Tara ervoor dat het er weer mooi uit ziet!

– Loes

5/5

Ik raad Nagelstyliste Tara iedereen aan! Mooie goed verzorgde nagels met creatieve ontwerpen. Ik kom vaak binnen met een geen idee, dan komt Tara met wat vragen over kleur ect. En dan loop ik altijd met een geef design naar buiten! Vriendelijk ontvangst. Leuke gesprekken. Echt professioneel. 😀

– Ans

Meer recensies kun je lezen op mijn Google Pagina.

In juli of augustus verhuis ik met mijn salon naar boven naar de 1ste verdieping. Hierdoor moet je een trap op.

Thema:  Overlay door  Kaira · Atelierweg 5a, 6562 AS Groesbek