Wie zijn wij?

Nagelstyliste Tara > Wie zijn wij?

Hi ik ben Tara

Eigenaresse, Allround nagelstyliste

In 2012, op mijn 18e, ben ik begonnen met Nagelstyliste Tara in Groesbeek. 

Zo jong al begonnen? Ja op de middelbare school wist ik al heel zeker dat ik nagelstyliste wilde worden. En ik ben met mijn moeder naar de beauty beurs gegaan. Daar kwam ik het merk Young Nails tegen. Ik was gelijk verkocht! 

Op mijn 17e, ben ik met de Allround Nagelstyliste Specialisten opleiding begonnen! Ik voelde mij helemaal op mijn plek en heb toen super veel geleerd. Tijdens mijn opleiding begon ik met het opstarten van mijn eigen nagelstudio ‘Nagelstyliste Tara’.  Dat nu al jaren een prachtige Nagel Studio in Groesbeek is. 

Later starten ik mijn Opleidings Centrum en Groothandel BizzNails
Ik ben docent in nagelstyling en leidt andere enthousiaste cursisten op om dit fantastische vak uit te oefenen. Ik werk nu 2,5 dag als nagelstyliste bij Nagelstyliste Tara en 2 dagen geef ik les, de webshop, groothandel en alle andere zaken doe ik daarnaast nog. 

Hi ik ben Desteney

Nagelstyliste

Ik ben Desteney Bours ik ben geboren in 1997 en kom uit Venray. In 2021 ben ik mijn opleiding allround nagelstyliste begonnen bij BizzNails. Ik behandel een aantal klanten in mijn eigen salon in Venray en daarnaast werk bij Nagelstyliste Tara.

In Venray woon ik samen met mijn vriend en wij hebben 2 gezellige katten Gizmo en Kwibus. In mijn vrijetijd vind ik het leuk om met vrienden af te spreken, gezellig kletsen, even naar het terras of lekker een stuk wandelen. Ook vind ik het leuk om soms even lekker te Netflixen.

Het leuke aan nagels zetten vind ik dat ik mensen iets kan geven wat ze leuk/mooi vinden en mijn favoriete nagels om te zetten zijn nagels met glitters.

Mijn werkdagen bij Nagelstyliste Tara zijn dinsdags, donderdags en vrijdags.

Liefs,
Desteney

Werkdagen en tijden Tara:
Maandag:      9:30 – 18:00
Dinsdag:        X
Woensdag:    X
Donderdag:  10:00 – 17:00
Vrijdag:          9:30 – 14:30

Tijden zijn richtlijnen waar in de afspraken gemaakt kunnen worden 

Klantenstop! Ik zit vol en neem geen nieuwe klanten meer aan. 

Werkdagen en tijden Desteney:
Maandag:      X
Dinsdag:        9:00 – 17:00
Woensdag:    X
Donderdag:   9:00 – 17:00
Vrijdag:          9:00 – 14:00

Tijden zijn richtlijnen waar in de afspraken gemaakt kunnen worden 

Groesbeek