Gellak

Gellak

Gellak:
Ideaal voor mensen die hun nagels verstevigd willen hebben, maar die geen kunstnagels willen! Het is niet dik maar wel sterk. De natuurlijke nagels kunnen moeilijk/ tot niet meer inscheuren of dubbelvouwen. En het geeft een erg mooie uitstraling, het ziet er uit als nagellak alleen dan met veel meer glans en een intense kleur. Gellak word altijd op uw eigen natuurlijke nagels geplaatst. (het kan niet verlengt worden)

Gellak is een sterke, elastische gel die zeer dun kan worden aangebracht. Hierdoor ziet het er erg natuurlijk uit en kan bijna niemand zien dat u uw nagels hebt verstevigd. *Het is ideaal om u natuurlijke nagels zodanig te verstevigen dat ze niet meer scheuren of breken en u weken lang mooie, sterke en natuurlijk ogende nagels heeft. Gellak word om de 3 a 4 weken na behandeld.

Nagelstyliste Tara werkt met 3 verschillende soorten gellak: YN ManiQ, YN Go Time en E.Mi E.miLac. 

Gellak design:
Ook is het mogelijk om glitters op de nagels te plaatsen voor een mooi effect. Of kies voor onze matte top, Nail art design, stukjes folie of meer. Er zijn veel leuke design opties.

Clear:
U kunt ook kiezen voor een transparante gellak. Dit is ideaal voor mensen die hun nagels verstevigd willen hebben, zonder dat het opvalt. Door de gellak krijgt u een mooi glanzend gel laagje over uw nagel, dit zorgt er voor dat uw nagels er mooi en verzorgd uit zien. Dit kan zelfs zonder glans.

Over de gellak kan evt. gelakt worden met nagellak. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt het ook door ons laten doen.

Gellak French:
Verder kunt u ook french laten zetten. Hierdoor komt er een mooie witte rand langs uw nagel.

Voordelen:
–  Versteviging van de natuurlijke nagel
–  *Geen last meer van gebroken of gescheurde nagels
–  Dunner dan een kunstnagel
–  Sterker dan een nagellak
–  Flexibel net als een natuurlijke nagel
–  3 a 4 weken verzorgde nagels
–  Perfecte glans
–  Intense kleur
–  Keuze uit + 60 kleuren
–  Goedkoper dan acryl- of gel nagels
–  Ideaal voor mensen die geen kunstnagels kunnen of mogen dragen (bijvoorbeeld in de zorg)
–  Ideaal voor nagelbijtbehandelingen

* Het is een versteviging van u eigen nagels. Heeft u erg zwakke nagels kan het zijn dat de versteviging niet genoeg is voor uw nagels om dit 3 a 4 weken mooi te houden. 

Het onderhoud van Gellak nagels:
Gellak nagels hebben weinig onderhoud nodig. Eenmaal per dag uw nagels en nagelriemen inmasseren met verzorgende nagelriemolie. Dit houdt uw nagels flexibel, wat afbrokkelen en breuk helpt te voorkomen. Laat gellak altijd door een nagelstyliste verwijderen, zodat u geen beschadigde nagels overhoudt.

Groesbeek