FM parfum

parfum

FM biedt een grote collectie van meer dan 150 kwaliteits parfums aan voor betaalbare prijzen. In de collectie zijn er parfums, eaux de parfum en bijpassende douchegels, deodorants en zelfs sun lotion voor zowel man als vrouw.

FM-parfum is geïnspireerd op bekende topmerken, dezelfde kwaliteit alleen goedkoper, u ruikt het verschil niet. Denk bijvoorbeeld aan Christian Dior, Dolce & Gabanna, Hugo Boss, Lancome etc.

FM gebruikt niet de bekende namen en flesjes, dit is immers verboden. Wij verkopen alles op nummer en in elegante flesjes van gerecycled glas. Dit zonder alle reclames en poespas er omheen, en dat is het geheim achter de FM formule. Daarom zijn dezelfde geuren bij ons wél goedkoop!

Bij aankoop van FM-prarfums bent u dus zonder enige twijfel verzekerd van minimaal dezelfde kwaliteit, zoals aangeboden in de verpakkingen van de grote bekende parfumhuizen.

In mijn salon beschik ik over ruim 150 monsters. Zo kunt u testen en uitzoeken welke parfum u lekker vindt. Bel naar 06- 55529177 om een afspraak te maken.

Wilt u de Parfum lijst hebben? Klik dan hier om een mailtje te sturen. Vermeld in de mail dat u de parfum lijst wilt ontvangen. U ontvangt dan zo snel mogenlijk een mail terug met de lijst!

Alvast het uiterlijk van het flesje en een beschrijving van de geur bekijken? Klik dan hier! U word dan doorgelinkt naar een website met de catalogus van FM parfum.