FM

Wat is ?

FM Group: wie zijn we.

FM GROUP kwam in het voorjaar van 2007 in de Benelux op de markt wat inmiddels heeft geleid tot een krachtig maar vooral voortdurend succesverhaal met hoogtepunten als de opening van een splinternieuw hoofdkantoor in Rotselaar (België). Het verkoopnetwerk van FM GROUP in de Benelux kent tegenwoordig meer dan 30.000 enthousiaste distributeurs!

In de afgelopen jaren heeft FM GROUP haar product aanbod consequent uitgebreid. Momenteel bestaat alleen al het aanbod parfums, op de markt gebracht onder de naam FM (Federico Mahora), uit meer dan 150 verschillende hoogwaardige geuren. Deze parfumlijn wordt dan ook als core-business voor de organisatie beschouwd. De basis van de parfumlijn heeft zijn oorsprong bij de specialisten van Perfand en Drom Fragrances die gezamenlijk garant staan voor een product van wereldklasse!

Vandaag is het FM merk erkend en geapprecieerd in 54 landen over heel de wereld.

De geurcollectie wordt compleet gemaakt door body care producten zoals douchegels, bodybalms, aftershaves en voetverzorgingsproducten., maar FM GROUP biedt méér. Inmiddels heeft de organisatie cosmeticaproducten, haarverzorgingsproducten, wellnessproducten (onder de naam ‘Spa Senses’) en huishoudelijke producten aan haar productassortiment (‘For Home’) toegevoegd.