De nagelstudio

> De nagelstudio

Mijn naam is Tara van de Logt. Ik ben gediplomeerd all-round nagelstyliste en heb mijn salon aan huis. Mensen omschrijven mij als: vrolijk, enthousiast, passie voor de nagels, precies en secuur in het zetten, maakt tijd voor je, sociaal, denkt mee & spontaan.

Bij Nagelstyliste Tara staan: Kwaliteit, Hygiene en Klantvriendelijkheid voorop.

Kwaliteit:
Om een zo hoog mogelijke kwaliteit te bewerkstelligen werk ik uitsluitend met producten van de topmerken Young Nails en Spa Ritual. Young Nails en Spa Ritual zijn grote bekende merken in de nagelbranche. Ik heb een goed aangeschreven all-round nagelstyliste opleiding gedaan die zich o.a. erg richt op kwaliteit.

Hygïene:
Er word altijd gebruik gemaakt van schone handdoeken. Ook worden alle werkmaterialen na iedere behandeling gereinigd en gedesinfecteerd. Mijn tafel is voorzien van een afzuigstysteem met 2 krachtige afzuigmotoren. Dit zorgt ervoor dat 98 % van de stof opgezogen wordt. Tevens zit er een geurafzuiging in. Deze tafel zorgt voor een gezondere omgeving. U ademt door de afzuiging geen fijne stof resten in.

Klanttevredenheid:
Tijdens de behandeling neem ik ruimschoots de tijd om aan uw wensen te voldoen, zodat u met een tevreden gevoel naar huis gaat en u van het resultaat geniet.

Groesbeek