Biab

Biab

BIAB betekend Builder Gel In A Bottle. 

Het is een grote trend geworden in Nederland. Echter is het niet helemaal nieuw! Heel anders dan de ‘gel’ nagel ,die u waarschijnlijk al kent, is het niet. De Builder Gel die nu in A Bottle (flesje zoals u van nagellak kent) zit. Zit bij een normale gel behandeling in een pot. Het is vaak dezelfde gel. Wel is de manier van aanbrengen anders en kan het zijn dat er ,in tegenstelling tot de gewone gel behandeling, geen base gel meer nodig is. En ook zijn er nu meer kleuren gel, vaak nude kleuren die het biab systeem ook een echte trend hebben gemaakt. Tevens word het ook vaak gecombineerd met een Russian Manicure. Een Russian Manicure is het weghalen van de nagelriem met een elektrische vijl. Wij doen dit niet. Dit omdat wij vinden dat dit niet helemaal goed voor je natuurlijke nagel is. 

FIAB is Fiber Gel In a Bottle. 
Fiber Gel bevat stukjes fiber in de gel. Fiber is een geweven vezel. Dit zorgt voor een super sterke gel. 

Met biab of fiab kunt u uw eigen nagels verstevigingen. En u kunt er voor kiezen om evt. de nagels daarna te laten lakken met gellak. 

Wij hebben 1 kleur fiab en biab dit is zacht roze of doorzichtig.

*De styliste mag er voor kiezen om de gel uit een pot te pakken, als de styliste dit zelf fijner vind. Overigens is dit voor u het zelfde product en zult u geen verschil merken. 

Het onderhoud van gel nagels:
Gel nagels hebben weinig onderhoud nodig. Eenmaal per dag uw nagels en nagelriemen inmasseren met verzorgende nagelriemolie. Dit houdt uw nagels flexibel, wat afbrokkelen en breuk helpt te voorkomen. Laat kunstnagels altijd door een nagelstyliste verwijderen, zodat u geen beschadigde nagels overhoudt.

Groesbeek