De 4 varianten

Lomasi varianten:
Er zijn 4 varianten lotions, maskers en scrubs namelijk:
– Pomegranate  (Granaatappel)
– Mango Coconut  (Mango en Kokosnoot)
– Cucumber Aloë (Komkommer en Aloë)
– Ginger Lime (Ginger en Lime)

Pomegranate:
Door de zoete geur van de granaatappel, sta je niet meteen stil bij deze krachtige werking. De lotions ,maskers en scrubs bevatten drie maal krachtigere anti-oxidanten dan groene thee! En door deze krachtige anti-oxidanten verwijdert het de vrije radicalen en beschermt daarmee tegen de effecten van vervuiling, chemicaliën en stres. Het is zeer behulpzaam bij het verminderen van een verbranden huid na het zonnen.

-Helpt bij het herstellen van verbrande huid na het zonnen
-Beschermt tegen de effecten van vervuiling ,chemicaliën en stress
-Verzachtend
-Hydraterend
-Verdeeld makkelijk over de huid en word volledig opgenomen
-Paraben vrij

Mango Coconut:
De combinatie van mango en kokosnoot zorgt voor een tropische ervaring. Mango wordt al heel lang gebruikt om een droge en schilferige huid te kalmeren. Het heeft een vocht inbrengende en verzachtende werking en stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen, terwijl het ook bescherming biedt tegen UV-straling. (let op werkt niet als zonnebrand) De Kokosolie verfrist en helpt bij het vochtregulerende proces, omdat de olie zeer snel wordt opgenomen.  De lotion ,maskers en scrubs zijn zeer behulpzaam bij herstellende brandwonden en iritaties.

-Kalmeert droge en schilferige huid
-Behulpzaam bij herstellende brandwonden en irritaties
-Verzachtend
-Stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen
-Bied bescherming tegen UV- stralen
-Vocht inbrengende werking (helpt het vochtregulerende proces)
-Hydraterend
-Verdeeld makkelijk over de huid en word volledig opgenomen
-Paraben vrij

Cumcumber Aloe:
Cucumber (komkommer) en Aloë samen zorgen voor een zuiverende en verfrissende werking. Komkommer is wereldwijd bekend als ‘‘cooling agent’’ en helpt daardoor zwellingen te verminderen. Omdat komkommer en de huid dezelfde hoeveelheid water bevatten, zorgt komkommer ervoor dat probleemgebieden van de huid worden verzacht. Aloë staat bekend als “eerste hulp plant” vanwege zijn vermogen om te verzachten, kalmeren, herstellen en revitaliseren.  De lotion ,maskers en scrubs hebben anti-oxidanten voor een langdurige hydratatie.

-Verminderd zwellingen
-Zuiverend werking
-Verzacht
-Hersteld de huid (helpt bij probleem huiden)
-Hydrateerd
-Verfrissend
-Verdeeld makkelijk over de huid en word volledig opgenomen
-Paraben vrij

Ginger Lime:
De combinatie van Ginger (gember) en Lime (limoen) zorgt voor een frisse citrusbeleving. Deze ingrediënten staan al eeuwen bekend als het “universele medicijn”. Ginger is bekend om zijn levenskrachtige power en lange levensduur en heeft een ontstekingsremmende werking. Lime reinigt de huid en bevat phyto-hormonen en vitamines die de huid ontgiften. Ook helpt Lime om het verouderingsproces vertragen. Het is zeer behulpzaam bij artritis en als anti-toxich middel.

-Ontstekingsremmend
-Reinigt de huid
-Vertraagt het verouderingsproces
-Ontgiften de huid
-Behulpzaam bij artritis
-Bevat vitamines
-Hydraterend
-Verdeeld makkelijk over de huid en word volledig opgenomen
-Paraben vrij